Hoofdkantoor:

073 - 613 56 65

's-Hertogenbosch:

073 - 613 56 65

Over ons

In 1953 Instituut Thomas opgericht en was het voornamelijk gericht op schoonheidsverzorging. Met de loop der jaren is dit uitgebreid tot een totaalleverancier aan opleidingen in de uiterlijke verzorging in alle verschillende vormen.

Inmiddels kunnen we spreken over de derde generatie van een familiebedrijf. Waar er enerzijds vastgehouden wordt aan de manier van klassikaal opleiden, maar anderzijds moderne werkvormen gebruikt worden om alle deelnemers tot het beste resultaat te brengen.

Onder de vlag van Voorbereid op de toekomst worden de deelnemers aan de opleidingen klaargestoomd als professional met de capaciteit om voor zichzelf te kunnen starten.

Men krijgt les van docenten uit de praktijk welke altijd nog actief zijn in het vakgebied. Daarnaast zijn alle klassen zo klein mogelijk gehouden, waardoor intensieve begeleiding mogelijk is.


Den Bosch

MBO opleiding nagelverzorging stylist

Bij Instituut Thomas een MBO opleiding volgen!

Instituut Thomas is HET instituut voor het volgen van een MBO opleiding


Relevante pagina's


Nu inschrijven

Schrijf je nu in bij Instituut Thomas

Nu inschrijven

Je eigen opleidingscoach

Internationaal Opleidingsinstituut Thomas

Twijfel je tussen verschillende opleidingsmogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze opleidingscoaches welke je zal helpen in de keuze.