Hoofdkantoor:

073 - 613 56 65

's-Hertogenbosch:

073 - 613 56 65

Gevolgen Corona-virus

Gevolgen Corona-virus bij Instituut Thomas

Na het besluit van de minister om alle onderwijsactiviteiten op scholen te staken van 16 maart tot 6 april hebben wij dit uiteraard gehonoreerd.

Direct hebben wij alle middelen onderzocht om het onderwijs op een alternatieve manier plaats te laten vinden en verschuivingen in zowel de examen-, als lesplanning gemaakt. Zodoende willen wij ervoor zorgen dat de studenten en deelnemers aan de opleidingen niet de dupe worden van dit virus op onderwijsgebied en geen onnodige studievertraging oplopen. Zo focussen wij ons enerzijds op de theorie en anderzijds verzorgen we door middel van digitale platforms, tutorialfilms van docenten en andere online leermiddelen dat onderwijs gewoon door kan gaan!

Op het moment dat de scholen haar deuren weer mogen openen, zullen de lesroosters aangepast worden. Als al deze maatregelen genomen zijn en eenieder heeft zijn kennis en ervaringen tijdens deze periode goed onderhouden en uitgebreid, dan hebben wij de volste vertrouwen in een goede afloop van de examens!

Iedereen die hierbij betrokken is geweest; Hartelijk dank, samen maken wij het onderwijs toegankelijk en sterk! 🎈

Overige opleidingen


Nu inschrijven

Schrijf je nu in bij Instituut Thomas

Nu inschrijven

Je eigen opleidingscoach

Internationaal Opleidingsinstituut Thomas

Twijfel je tussen verschillende opleidingsmogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze opleidingscoaches welke je zal helpen in de keuze.