Hoofdkantoor:

073 - 613 56 65

's-Hertogenbosch:

073 - 613 56 65

Medisch Pedicure

Een verdieping en verbreding van het vakgebied geeft deze totaal-opleiding, het is een juiste aanvulling op de reeds opgedane basiskennis voetverzorging / pedicure. Met onderstaande kennis kunt u zich presenteren als “medisch pedicure” en alle cliënten een gekwalificeerde juiste en aangepaste behandeling geven.

Natuurlijk is opname in het KwaliteitsRegister voor Pedicures binnen handbereik, alsmede de daaruit voortvloeiende beroepsmogelijkheden.

 

Inhoud van de opleiding

  • Theoretische & praktische kennis en vaardigheden van vorenstaande onderdelen te weten:
    • Risicovoet;
    • Specialistische Technieken.

 

Verdere uitleg over deze onderdelen staat verderop in de brochure onder de desbetreffende specialisatie. Velen van u hebben het onderdeel “Ondernemersvaardigheden” zowel voor de basisopleiding pedicure als voor medisch pedicure in één keer afgelegd. Dat is de reden waarom wij dit onderdeel in onderstaand lesprogrammering niet meer hebben opgenomen. Indien u het onderdeel “Ondernemersvaardigheden” voor Medisch Pedicure nog wel moet afleggen, kunt u zich daarvoor apart aanmelden, zoals verderop in de studiegids staat vermeld. Ook hebben we, mede ter verkorting van de reistijden, de lessen aan het eind van de middag gezet.

Download de brochure!

Investering (exclusief Ondernemersvaardigheden)

Duur opleiding: 1 jaar

Inschrijfgeld: 95,-

Lesgeld: €1400,- Gespreide betaling mogelijk: Bij inschrijving: inschrijfgeld ad 95,- en aanbetaling lesgeld ad 350,- ; Daarna 3 tweemaandelijkse termijnen van 350,- per termijn.

Boeken incl. BTW: €230,-

Materialen incl. BTW: Ongeveer €695,-

Examengelden: Totaal ongeveer €689,-
Den Bosch

MBO opleiding nagelverzorging stylist

Bij Instituut Thomas een MBO opleiding volgen!

Instituut Thomas is HET instituut voor het volgen van een MBO opleiding


Overige opleidingen


Nu inschrijven

Schrijf je nu in bij Instituut Thomas

Nu inschrijven

Je eigen opleidingscoach

Internationaal Opleidingsinstituut Thomas

Twijfel je tussen verschillende opleidingsmogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze opleidingscoaches welke je zal helpen in de keuze.